Hejsan! Igår hade jag en sån fullspäckad måndag. Hade först jobb hela dagen, åkte snabbt hem för att fixa mig och körde sedan till Vasa. Jag mötte upp fina Josefin och vi traskade iväg mot Studios där det ordnades ett inspirationsevent av Henrietta tillsammans med Studios & VOGA styling. De gick igenom vårens trender stilmässigt och hårmässigt vilket var intressant och lärorikt. Många av plaggen de visade upp ville jag själv ha i min gardero, speciellt kjolen som Sandra visade oss som finns här nedan på en bild. Dessutom måste jag bara kommentera Studios själva utrymme, alltså hur fin är inte den. Golvet är hur coolt som helst.

Tackar ännu en gång Henrietta, Studios, VOGA Styling, Fresh&Pressed UF och Anna Betlehem som var där och fotograferade för en jättefin inspirationskväll. Det händer ju nästan ingenting här i Vasa som Henrietta påpekade under kvällen så det var verkligen jättetrevligt att ni ordnade denhär inspirationskvällen!

Det bjöds på juice av Fresh & Pressed UF som var goda som vanligt.

En goodiebag fick vi med oss hem med hårprodukter från Sebastian Professional och smink från Eva Garden. Jag blev jättenyfiken på hårsprayen Henrietta berättade om under kvällen så det var så nice att den fanns i goodiebagen.

Likes

Comments

Instagram@daniellalassas