Embroidered ft SheIn

-In collaboration with SheIn-

top - SheIn (adlinks) // jeans - H&M // shoes - Adidas Stan Smith // watch - Michael Kors

Photo: Felicia Åbacka

I samarbete med SheIn har jag fått äran att testa denhär fina tröjan (adlinks) som snabbt blev en favorit i garderoben. Ni vet ju att jag älskar embroidered för tillfället så denhär kom ju perfekt nu i vår. Materialet är verkligen bättre än förväntan och jag gillar även att tröjan är croppad.

Angående SheIn var det första gången jag testade deras kläder faktist och verkligen inte sista och nu säger jag bara inte sådär för att det är ett bloggsamarbete utan jag blev faktist förvånad när blommorna på denhär var så perfekt gjorda. Dessutom tog det inte sålänge tills jag fick paketet utan en vecka tog det. Jag rekommenderar dock om ni tänker beställa från SheIn att titta på reviews som syns under produkten där många skriver på vad de tycker om ett plagget och även kommenterar med bilder hur det ser ut och om ni är rädda för storlekar mät och läs size guiden.

Förresten vad tycker ni om bilderna? Visst har jag en så talangfull kompis!

?utm_source=www.daniellalassas.com&utm_medium=blogger&url_from=daniellalassas

​<a href="http://www.shein.com/attribute-279_27923-1727.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701a"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_01.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Vintage Dress" /></a>


SheIn -Your Online Fashion Vintage Dress


Likes

Comments

kamillahaaland
kamillahaaland,
SÅ fine bilder <3nouw.com/kamillahaaland
Petra Nordqvist
Petra Nordqvist,
Riiiiktigt fin topp! 😃 Bilderna likaså 😊 petras.fi
daniellalassas
daniellalassas,
Tack så mycket Petra! 😃nouw.com/daniellalassas
Write a comment...
IP: 82.99.3.229